Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Publicatia companiilor din agricultura si zootehnie

C GEANGU CONSULTING

INVITATIE PACK EXPO 2016

C GEANGU Consulting Srl are onoarea de a va invita la expozitia balcanica dedicata industriei ambalajelor PACK EXPO 2016, ce va avea loc in perioada 27 – 30 septembrie 2016 in pavilionul central al Romexpo din Bucuresti.

Va asteptam cu mare interes la standul nostru 47a din pavilionul A, pentru a va prezenta echipamente si solutii privind gestionarea si reciclarea deseurilor provenite din ambalaje.

In aceeasi masura, aducem in atentia dumneavoastra si echipamentele din celelate domenii, precum liniile complete pentru reciclarea PET-urilor, liniile automate si semi-automate de imbuteliere substante lichide sau echipamentele de ambalare si insacuire in pungi / saci.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati pagina noastra web www.geangu.ro.

Va multumim.

C GEANGU CONSULTING va recomanda:

imagine
Sortator optic pentru seminte
Semintele pot fi sortate in mai multe feluri, cu rezultate diferite in functie de metoda folosita. Sortarea optica a semintelor este o metoda deosebit de eficienta pentru ca ea nu numai ca elimina alte corpuri straine de alta culoare decat cea a semintelor sortate, dar elimina si semintele a caror culoare s- [...]
imagine
Distributie echipamente pentru gestionarea deseurilor biodegradabile
Firma C Geangu Consulting din Bucuresti distribuie echipamente pentru gestionarea deseurilor biodegradabile si a deseurilor solide, regenerarea solurilor poluate, concasare deseuri din demolare.
imagine
Oferim echipamente specifice proiectelor de gestionare a deseurilor.
Echipamente pentru gestionarea deseurilor in agricultura si zootehnie.
imagine
Transportor melcat fara ax central
Transportor melcat fara ax central In foarte multe cazuri este necesara transportarea pe distante relativ scurte a diverselor materiale granulare sau similare (peleti, brichete, tocarura de lemn, rumegus, paie, seminte, diverse deseuri etc.) sau a namolurilor din statiile de eurare. O solutie pentru atingere [...]
imagine
Instalatii la cheie de producere biogaz
Oferim linii la cheie pentru producerea biogazului din deseuri biodegradabile, resturi vegetale, dejectii animale etc. Instalatiile pot fi si modulare, conducand la o instalare extrem de rapida, sub forma unor containere. Se poate asigura o autonomie deosebita si pot fi instalate in locuri izolate.
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.